Атмосферата на DEKORA CONCEPT STORE очарова всеки свой гост с изобилие от креативни предложения, с участието на различни марки – “Ash Jewelery”, Urbanears”, “HelloKitty”, “Вестибюл”, “Marithé+François Girbaud” и др.

DEKORA CONCEPT STORE предлага селекция от уникати, иновативни и вдъхновяващи продукти.

DEKORA CONCEPT STORE е галерия за нестандартни и оригинални продукти в сферата на дизайна, модата, изкуството и технологията.

DEKORA CONCEPT STORE е екип от енергични, свежи и креативни специалисти в сферата на Маркетинг и Реклама.
Изготвяме комуникационни стратегии за бизнес развитие. Предлагаме нови креативни и иновативни методи за реклама.
DEKORA CONCEPT STORE е едно различно място, изгряващо в оживената ни столица.
За първи път дефиницията на концептуален магазин се разгръща в България точно каквато трябва да бъде – вълнуваща, раздвижена, критична активна, неспяща и тотално луда.
Концептуалният магазин не е просто една комерсиална площ – той е изкуство.
Започвайки с дизайна през подредбата на всеки един детайл, до постигането на точно определено усещане у посетителя на всяка негова крачка из пространството.
Предната част на DEKORA CONCEPT STORE е арена за полет на въображението, в случая тази част се превъплащава в една сладка авантюра за една нощ.
Тази нощ е обитавана от амазонки във висша италианска мода, пречупена през стайлинга на DEKORA CONCEPT STORE, носещи гордо антични шлемове на прочути Византийски завоеватели. В приказката фигурират и мъжки фантастични образи на бойци, облечени в ризите на прочут Парижки дизайнер с италиански аксесоари и изобилие от кожи.
Този впечатляващ сблъсък между свръх съвременната мода с умопомрачителна колекция антични бойни шлемове, картини и предмети изглежда сформира един крещящ, спиращ дъха, иновативен дует. Невероятният спектакъл е акомпаниран с червено вино, сирена и грозде – едно събитие от божествено естество.

Събитието е изложба. Една нощ, в която концептуалният магазин се превръща в галерия, в която се разгръщат измеренията на фантазията, въображение и любов към изкуството под всички негови форми.
Една нощ, в която мечтаем за утре, вдъхновени от вчера и наслаждавайки се на днес.