Искате да избягате от стреса и от забързания динамичен делник? Искате пълноценна почивка за Вас и Вашето семейство? Елате в Приморско и гостувайте на вила “Ники”! Само тук ще усетите магията на морето в съчетание с домашен уют и спокойствие.
Разполагаме с малка вила по южното черноморие. Вилата разполага с 10 стаи с модерен интериор: 6 двойни, 4 двойни (за 2+1 човека)стаи и 1 студио (с легло тип спалня и с две отделни легла за 4 човека). Всички стаи са със самостоятелен санитарен възел, тераси, cable TV, климатици, internet, хладилници и термо-кани. От повечето стаи се вижда морето. Има ютия с дъска за гладене, детски кът, двор-градина с кът за отдих и лятна кухня. До вилата има паркинг. Близо до плажа, вила “Ники” предоставя възможност да се потопите и да почувствате морската атмосфера, без да усетите умора и отегчение. Намира се на спокойно място, обгърнато със зеленина и прохлада. А централната част на град Приморско е съвсем близо – за вашите вечерни разходки и развлечения.
Тук дните минават като миг и със сигурност няма да ви се тръгва. Нашето гостоприемство ще стопли сърцата ви и ще остави спомен за едно незабравимо лято! Заповядайте във вила “Ники”!