Ние Ви предлагаме…

Уикенди в Истанбул – целогодишно, всеки четвъртък; еднодневни shopping екскурзии; индивидуални и групови програми по заявка; програми 55+; индивидуални хотелски резервации в Истанбул и цяла Турция; летни почивки в най-красивите и предпочитани курорти на турската ривиера; организиране и провеждане на фирмени мероприятия и тиймбилдинг в Турция и България; хотелски резервации в цяла България; ваканции в подбрани хотели в най-търсените морски и планински курорти в България и още безкрайно много

… незабравими изживявания!

Ние в „Караджъ Турс Интернешънъл” знаем колко са важни развитието, новаторското мислене и свежите идеи! От 2011 г. можем да Ви предложим и пътувания в централна Европа и още по-голямо разнообразие от екскурзии в Балканските страни. Съвместно с наши партньори, предлагаме почивки в най-предпочитаните туристически дестинации на световно ниво. „Караджъ Турс Интернешънъл” се грижи за Вашето пълно обслужване като Ви предлага автобусни и самолетни билети, рент-а-кар, наем на яхти и спортни съоръжения, трансфери и всичко останало, което е необходимо за Вашето приятно прекарване и почивка!

И именно защото се развиваме и следим последните тенденции, в момента можете да разгледате нашия изцяло обновен сайт, обвързан с модерната и иновативна визия на „Караджъ Турс Интернешънъл”.

С изцяло новото брандиране на фирмата, продължаваме да Ви предлагаме най-добрите условия, без да отстъпваме от качеството!