Оптика „Камполи“ предлага безплатна компютърна диагностика, контактни лещи, диоптрични очила, слънчеви  и защитни очила за работа с компютър.

В оптика „Камполи“ можете да откриете изгодни предложения с ценова отстъпка на диоптрични стъкла на водещата японската фирма “Hoya”. Извършва се безплатна компютърна диагностика на вашето зрение.

 Асортиментът на диоптричните стъкла включва еднофокусни (осигуряващи ясно зрение за едно разстояние – близко, далечно или междинно-компютър), офис стъкла (комбиниращи ясно виждане на близко-четене и монитор), както и прогресивни стъкла(комбиниращи ясното виждане на всички разстояния). Иновативната технология на прогресивните стъкла на “Hoya”, гарантира широки зрителни зони и лесна и бърза адаптация, за да можете да осъществявате всякакви ежедневни дейности на всички разстояния.

Върху стъклата са нанесени покрития, неутрализиращи вредното влияние и отблясъците от луминесцентна, неонова, синята светлина, излъчвана от мониторите и източниците на изкуствена светлина. Предоставя се и богат асортимент от стъкла, които са фотосоларни (потъмняващи от УВ лъчите и изсветляващи, при липсата на такива), постоянно затъмнени (оцветени), както и такива с огледално покритие, включващи УВ защита и поляризация.