Семеен хотел ” Морска Вила” Созопол е изграден и създаден през 2004г. Още с отварянето си е целял, цели и ще цели да гарантира пълноценен релакс на своите гости. Разположен е далеч от шума на града, но в същото време на метри от плажа. Създаден е така че, когато ти доскучае да се излежаваш край басейна с коктейл в ръка, спокойно да можеш с минимум движение да се отдадеш на плажни удоволствия. Плажът, който се намира в близост до хотела е малък, но един от многобройните тихи и спокойни заливи на Созопол.
Всичко тук е създадено за твое удобство – бистро и басейн с Wi-Fi. Стаите в целия хотел предлагат всички удобства от първа необходимост, а апартаментите и студията са просто уникални!

В никакъв случай не забравяйте да посетите някоя от двете панорамни тераси създадени специално за Вас. Там можете да поиграете джаги, да похапнете и за да се любувате на прекрасна панорама към Созопол. На хоризонта се забелязват Поморие, Несебър, Сл. Бряг и Свети Влас.

Хотелът разполага с 3 апартамента, 6 студия и 2 двойни стаи. Обзаведени стилно и модерно, оборудвани с кабелна телевизия, климатик, хладилник, самостоятелен санитарен възел и тераса с изглед към морето и прекрасна панорама към целия Созопол и Райския залив.