Къща за гости „Почивка” се намира в село Черни Осъм на 12 км от град Троян.

Селото е разположено в полите на национален парк „Централен Балкан“ и е отправна точка към планинските върхове Голям Купен, хижа „Яворова лъка” и „Амбарица”.

Пътят до селото е асфалтиран и добре поддържан през зимата. За да стигнете до къща за гости „Почивка” – с. Черни Осъм минете покрай Троянския манастир, и когато сте на входа на Природонаучен музей, ще видите къщата насреща през моста. Гостоприемните домакини на къща за гости „Почивка” ви гарантират една незабравима почивка в планината, далеко от шума на големият град.

Къщата е проектирана специално за развиване на туризъм, обзаведена е с масивни мебели, топла, просторна и уютна. Подходяща е както за лятна, така и за зимна почивка.

Къща за гости „Почивка“ предлага на своите посетители:

• I етаж: – Обзаведени и напълно оборудвани кухня и трапезария, както и просторна дневна с камина и ТV. На този етаж са разположени 3 стаи с двойни легла, които при нужда могат да се разделят на единични. Всяка стая е с отделна просторна баня. Всяка стая има врата за връзка с двора, едната от тях с огромна тераса.

• II етаж: – 1 стая с две легла, една стая с три легла и един апартамент за 4 човека-спалня + 1 двойно легло. Апартамента има отделен санитарен възел. Всяка стая има излаз на голяма тераса от 7 – 13 м2, в апартамента и двете стаи имат тераси. На този етаж има още две спални, които не се дават за туристи, но могат при нужда да се договорят допълнително.

• Двор: – Широк, затревен двор, с площ от 2.5 дка, покрити тераси, чадър на тревата, барбекю на тревата, пещ, външна камина, детска площадка, открит басейн за лятото

• Паркинг: – Открит паркинг за 4 автомобила в двора на къщата и за още 4 – 6 пред къщата. Улицата е асфалтирана, само за достъп до къщата и движение на автомобили няма. Паркинга е безплатен.

• Стадион: – Гостите на къщата имат право на безплатно ползване на стадиона-футболно, волейболно и баскетболно игрище.

За повече информация заповядайте в нашия Уебсайт:

http://pochivka-troyan.com/